­

De Opleiding Soundhealing is door KTNO geaccrediteerd onder nummer K9279. Daardoor kun je je aansluiten bij een beroepsvereniging. Je dient dan zelf de opleiding Medische- en/of Psychosociale Basiskennis te volgen, zodat je vergoed kan worden door zorgverzekeraars.
Na het behalen van de Opleiding Soundhealing en het diploma Medische- en/of Psychosociale Basiskennis kun je toetreden tot een beroepsvereniging van je keuze. Je cliënten kunnen dan in aanmerking komen voor vergoeding van hun behandeling door hun ziektekostenverzekering.

Onze opleiding is afgestemd op mensen die naast een voltijdbaan deze opleiding willen volgen. We hebben een speciaal leerprogramma opgezet, zodat je de theorie en praktijk op een gemakkelijke, prettige en spelenderwijze eigen maakt.
Ook coachen wij tijdens het leertraject met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. De opleiding bestaat uit 8,0 ECTS.

De opleiding Medische- en/of Psychosociale Basiskennis kun je volgen bij:

Happynings Soundhealing probeert een zo breed mogelijk draagvlak te creëren binnen de complementaire gezondheidszorg door erkenningen aan te vragen bij een zo'n breed mogelijke groep. Vraag hiervoor naar ons accreditatiebeleid. Als jouw beroepsvereniging (of hun accreditatie bureau) er niet bij zit, betekent dit niet automatisch dat de scholing niet erkend wordt. Vraag dit dan na bij jouw beroepsvereniging!

CRKBO Geregistreerd
Happynings staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daardoor vrijgesteld van BTW.

­