­

Mirjam van Dorst (1970) werkt vanuit een holistische visie. Zij ziet de mens als een samenhangend geheel van lichaam, geest, emoties en gedachten. Het één kan niet zonder het ander en de verschillende aspecten beïnvloeden elkaar onderling.
Vanuit deze werkwijze is zij in 2013 haar eigen praktijk Tijd voor jou… gestart, waarbij zij zich richt op ontspanning en BewustZijn.

Voor Mirjam is het belangrijk om vanuit haar gevoel en met een open hart te werken. Daarom kiest zij in haar praktijk voor (energetische) massagevormen, Energetic Reset Methode (Touch of Matrix) en Soundhealing, waarbij zij altijd werkt met natuurlijke energiestromen en haar intuïtie. Samen kijken wat er speelt en wat er nodig is, het lichaam laten spreken en weer leren luisteren naar je lichaam. Hierdoor word je je meer bewust van de werking van je lichaam en kan er een diepgaand helingsproces op gang kan komen.

Bij de activiteiten voor Happynings Soundhealing zet zij zich in op het gebied van de Energetic Reset Methode tijdens de opleiding Energetic SoundTouch.

Door de opleiding Energetic SoundTouch is er nu de mogelijkheid, het proces van bewustwording te versterken door het werken in en met een groep met de Energetic Reset Methode. Met als resultaat: laat je verrassen, de mogelijkheden zijn onbeperkt, laat het maar gebeuren…..

­