­

De Energetic Release Technique (ERT) is een alomvattende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op de kwantumfysica: de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat. De Energetic Release Technique is een energetische behandeling waarbij op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau aan een klacht of thema wordt gewerkt.
ERT leert je hoe je verbinding maakt met jezelf, met een ander en met de bron van informatie. Je wordt bewust van en je leert je te verbinden met de krachtbron in jou. Met de Energetic Release Technique heb je op het gebied van gezondheid, welzijn en welvaart alles binnen handbereik. Door verbinding te leggen tussen het grote veld van informatie en de lichaamswijsheid ontstaat een opzichzelfstaande, maar tevens als complementair inzetbare, methode die zeer doeltreffend is. Een methode die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.
Via de Energetic Release Techniquee kun je als therapeut kijken welke kennis (die je al praktisch in je praktijk gebruikt) doeltreffend in te zetten is.

Deze unieke methode is bij Happynings te leren en te ondergaan. Een verdieping voor je eigen ontwikkeling en jouw bewustwording.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen.
Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Basis ERT’. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­