­

Heart & Soul bezinning staat in het teken van opruimen, omarmen, bewustwording, vertrouwen, liefde, zachtheid, loslaten en een nieuw begin. Ontdek jezelf uit liefde en met een open hart op weg naar het mooie pure JIJ. Maak deze reis met positieve energie en jouw levenslessen in totale aanwezigheid als begin van je ontdekking naar het wonder in jezelf.

De behoefte om je eigen ziel te kennen, maakt een einde aan alle andere behoeften.
Rumi

Heart & Soul Bezinningsdag
Een bezinningsdag is toegespitst op een specifiek thema om zo meer de verdieping in jezelf aan te gaan, waardoor er mooie inzichten ontstaan en je van daaruit stappen gaat zetten.

Je zult je persoonlijke grenzen gaan verkennen. Het innerlijk kind in jou voeden om zo meer ruimte te gaan ervaren. Vergeving naar jezelf en anderen om zo de verbinding met jezelf en anderen aan te gaan. Emotionele balans is wat we graag willen ervaren en hoe bereik je dat dan?

De bezinningsdagen heb ieder een speciaal thema waar we op werken om zo de verdieping in te gaan en door middel van verbinding, oefenen, voelen en luisteren meer tot de kern te komen.

Programma bezinningsdag:
09.45 – 10.00 uur            aanvang
10.00 – 12.30 uur            blok 1: kennismaken, bewustwording en voelen
12.30 – 13.30 uur            pauze
13.30 – 15.00 uur            blok 2: verwerken, aanzet tot actie/beweging
15.00 – 15.15 uur            pauze
15.15 – 16.45 uur            blok 3: verankering
16.45 – 17.00 uur            afsluiting

Voor consumpties en lunch wordt gezorgd.
Maximaal 15 personen, zodat iedere deelnemer de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.
Hoofdbegeleiders Rachida El Mokhtari van Breath Balance en Manôn Veenstra-Verleun van Nexus Amor/Happynings Soundhealing nemen je mee op deze mooie reis naar binnen.

Datum: nadere datum wordt bepaald
- thema uit je hoofd in je hart
- thema zelfliefde

Tijd: 1 dag, 10.00 – 17.00 uur
Kosten deelname: € 135,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Locatie: Happynings Soundhealing/Nexus Amor te Breda

Inschrijven kan via het aanmeldformulier. Voor meer informatie, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

­