­

Workshop Indiaanse Fluit

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je géén muzikale achtergrond nodig! Tijdens de workshop zal Michael Telapary ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen de oefeningen door de gelegenheid te geven om je hoofd leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn. Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Je leert de juiste ademhalingstechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand te kunnen brengen, die het fluitspel naar een andere dimensie brengt. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler. Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen op de Indiaanse fluit.

Tijdens de workshop krijg je 10% korting op de aanschaf van een fluit.

Datum: nader te bepalen
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Happynings Soundhealing te Breda
Prijs: € 80,- p/p inclusief koffie en thee (lunch is niet inbegrepen)

Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.
Meer info: www.tewanka.comDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 06 - 222 056 90.

­