­

Uit je hoofd en in de stroom van ontspanning en creativiteit komen.
Tijdens deze workshop ga je kleur, vorm en geluid geven aan jouw eigen oceandrum.

Een oceandrum is geen trommel om op te slaan, maar een ronde mand gevuld met een melange van ronde zaden/specerijen. Afhankelijk van soort en grootte heeft elke zaad zijn eigen klankkleur. Deze oceandrum kun je daarom goed gebruiken ter ontspanning, meditatie, bij het geven van klankreizen of klankheling.
Het is een heerlijk klankinstrument om tot rust te komen, vanwege het rustgevende en ruisende geluid van de zee en de branding die het nabootst.
In deze workshop maak je stap voor stap de oceandrum zelf. Door de zaden te kiezen waarvan jij vindt dat ze het mooiste klinken, krijgt de oceandrum jouw eigen persoonlijke geluid. De mand wordt bespannen en beschilderd.

Het bijzondere aan deze workshop is dat je een klankreis ondergaat waardoor jouw intuïtie je de weg zal wijzen bij het beschilderen van jouw oceandrum. Schilderervaring is hierbij dus niet nodig.

Een unieke dag waarbij jouw energie, creativiteit, intuïtie, visualisatie en geluid een extra dimensie krijgt en je zo met een prachtig instrument naar huis gaat. Tevens kun je dit klankkunstwerk ook thuis ophangen.

Datum: 22 maart, 19 juni of 25 september 2019
Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Kosten: € 90,- p.p. incl. lunch en materiaal (vrijgesteld van BTW)
Deze workshop is op aanvraag te boeken bij een minimale afname van 4 personen.

Kinderen zijn ook van harte welkom.
Wil je geen workshop volgen, maar wel in het bezit komen van een schitterende oceandrum.
Dan is dit zeker mogelijk. Ze zijn in diverse maten te koop, compleet of als bouwpakket.
Zie het kopje winkel voor meer informatie.

­