­

In samenwerking met Misja Vermeulen van Framedrumworkshop.nl is nu ook bij Happynings Soundhealing de Workshop Framedrum te volgen.

Bij een Framedrum workshop staat allereerst het plezier van samen spelen centraal. Ook al heb je geen muzikale achtergrond, is het toch inspirerend en leuk om te leren.

Drummen stimuleert de alfa hersengolven die een euforische staat veroorzaken. Door de endorfine die vrijkomt, geeft het een boost aan je immuunsysteem. Ook wordt de body en mind connectie versterkt, je wordt er meer relaxed van, je kunt je beter focussen en je negatieve emoties beter loslaten.

Je leert alle basis technieken van de framedrum en ook verschillende ritmes te spelen, zodat je een gefundeerde basis hebt waarop je verder kunt bouwen. Je krijgt advies over de aanschaf van een Framedrum. Bovendien krijg je na de workshop ook toegang tot de online video cursus: Framedrum voor beginners. Zodat je thuis met wat je bij de workshop geleerd hebt verder kunt gaan.

Deze beginners workshop Framedrum is o.a. ook geschikt voor mensen die bijvoorbeeld eerder djembé of een sjamanentrommel hebben bespeeld, ook voor Soundhealers die meer met een Framedrum willen leren doen voor het geven van hun klankreizen. Ritme en percussieliefhebbers. Drummers, mensen die gewoon een leuke middag willen hebben en iets nieuws willen leren.

Voor consumpties (excl. lunch), benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de workshop zijn er voldoende framedrums aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men de mogelijkheid tot het aanschaffen van dit unieke instrument.
Natuurlijk mag je ook je eigen framedrum meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk is gemarkeerd zodat je hem altijd weer herkent.

Data: nader te bepalen
Tijd: 1 dag, 14.00 - 17.00 uur
Workshopkosten: € 75,- p.p.
Maximaal 12 personen.

Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.
Voor meer informatie: Framedrumworkshop.nl

­