­

Debbie Van Meir (1978) is werkzaam als Energetic SoundTouch Therapeut en Soundhealer. Naast het werken met energie en healing, trekken de klankschalen haar enorm aan omwille van hun uitstraling, veelzijdige klanken en de trilling. Haar doel is om met haar kwaliteiten, kennis, kunde en resultaatgerichte werken, mensen te kunnen ondersteunen in hun leven waar nodig. 
Dit doet ze zowel qua ontspanning, dieptewerking als transformerend. 
Ze is een warm, spontaan en energiek persoon die gefocust en doelgericht werkt. 
Door Debbie haar invoelende vermogen kan zij tijdens behandelingen en cursussen dingen toevoegen die nodig zijn ter ondersteuning in het proces van de ander.

Bij Happynings Soundhealing is Debbie trainer (in opleiding) voor de opleiding Soundhealing en de opleiding Energetic SoundTouch. 
Klankschalen hebben een helende, transformerende en ontspannende werking. In combinatie met andere technieken en instrumenten kan dit veel in beweging zetten en geeft dit positieve resultaten in het proces waar jij als persoon in zit. 

Debbie heeft beide opleidingen afgerond en zet deze kennis en kunde waardig in voor haar praktijk Samana Energetic en met veel plezier voor Happynings Soundhealing.

­