­

Inez Dircken (1982) liep in het leven tegen situaties aan, waardoor zij in aanraking kwam met klankschalen. Ze was gelijk geraakt door het wondere effect van de klank en trilling die klankschalen voort brengen. Het begon bij haar als een hobby, verzamelen van klankschalen en instrumenten die een mooie klank in zich hebben. Uiteindelijk is het haar passie geworden.
Zo is zij de opleiding Soundhealing gaan volgen. Steeds meer geraakt en verwonderd over de mogelijkheden en effecten van de klankschalen, waardoor zij er meer en meer over wilde weten. De liefde voor klankschalen groeide alleen maar. Ondertussen geniet Inez keer op keer van de verbazing van haar cliënten aan het eind van een klankschaalmassage. Hoe ze geraakt en verbaast zijn door het effect van klank en trilling.

Bij Happynings Soundhealing is Inez trainer (in opleiding) voor de opleiding Soundhealing.
Ze vindt het fijn om anderen te kunnen helpen/begeleiden met de prachtige werking van klankschalen om zo nog dichter bij zichzelf te komen en daar de transformatie te laten plaats vinden in het 'zijn'.

Inez is na het afronden van de opleiding Soundhealing zo geïnspireerd geraakt, dat zij de opleiding Energetic SoundTouch is gaan volgen en deze bijna heeft afgerond. Al haar expertise op dit vlak zet zij in in haar eigen Praktijk voor Klankbeleving Zen'Di.

­