­

Liesbeth Goderie (1961) heeft door haar werk in het onderwijs en als leidinggevende ondervonden, wat stress en alsmaar moeten presteren onder druk, doet met een mens. Zij heeft ervoor gekozen, zich toe te leggen op het verlichten van deze gevolgen en de mens te helpen weer in balans te komen.

Voor Liesbeth is het werken met klankschalen dé manier om haar cliënt(en) terug te brengen naar de innerlijke stilte. De klanken kunnen de spanningen in het lichaam verminderen en iemand in een diepe ontspanning brengen. Klanken kunnen blokkades in het lichaam openen, gedachten in een lagere versnelling zetten en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren.

Liesbeth heeft de opleiding tot Soundhealer afgerond en is in 2016 met haar eigen praktijk gestart, waar zij naast Klankschaalbehandelingen en Klankreizen ook Reikibehandelingen geeft. Bij Happynings Soundhealing is zij gastdocent voor de opleiding Soundhealing.

Het werken met klankschalen is voor haar een grote passie, en zij wil deze passie graag met jullie delen. Ervaar samen met haar het genot van samen leren en samen ontspannen. 

­