­

Marjolein Emons (1970) heeft zich 25 jaar lang met veel passie gericht op haar werk in de gezondheidszorg. Steeds op zoek naar 'wat is er nu nodig', 'wat is het meest dienstbaar aan de heling van deze persoon of organisatie'.

Liefdevol, open en eerlijk, maakt ze gebruik van haar kennis en ervaring in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. 
Haar levenservaring en haar persoonlijk proces, hebben een rijkdom aan inzicht en ervaring gebracht die zij ook steeds verder verdiept en uitdraagt. Marjolein werkt intuïtief, systemisch en vanuit de liefdevolle bronverbinding, om transformatie mogelijk te maken.
Op een liefdevolle en daadkrachtige manier begeleid ze mensen in dit proces. Soms buiten samen met haar kudde paarden, soms binnen met o.a. klankschalen en stemvorken in haar speelse en lichte praktijkkamer. Of zomaar, als dit toevallig op haar pad komt. Woorden, klanken, aanraking, stilte, liefdevol afgestemd op jou. Alles mag er zijn, precies zoals het is.

Bij Happynings Soundhealing is Marjolein trainer (in opleiding) voor de opleiding Energetic SoundTouch. 
Tijdens de opleiding Energetic Sound Touch werd ze vervuld van deze mooie en krachtige manier om persoonlijke processen te begeleiden. Ze heeft ook van harte JA gezegd om zich als EST trainer bij Happynings aan te sluiten.
Het universum is onze speeltuin, met licht en klank als creatieve uiting.
­