­

De Gong Puja is een uitnodiging om 's nachts te slapen of te mediteren. 7,5 uur onafgebroken badend in de rustgevende en transformerende klanken van Gongs en andere klankinstrumenten. Wees welkom om deel te nemen aan deze extra lange meditatieve klankonderdompeling met Gongs. De klanken van de Gongs zuiveren je onderbewuste en brengen je in een staat van diepe rust en verruiming van je bewustzijn. Spanningen en blokkades in het lichaam kunnen worden opgeheven, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de opening van het hart om de energie beter te laten stromen. Voor deze opstelling gebruiken we 4 elementen Sona Gongs, Chao en Feng Gongs, Paiste Gong en meer.
Voor deze heerlijke nacht badend in de helende geluidstrillingen van de Gongs hoef je alleen maar een deken, kussen en iets om de matras mee te bedekken mee te nemen. 

Een nacht om je over te geven aan de leiding van je ziel, om diep in zelfhelende meditatie en lucide droomstaat te duiken. Slapen in de energie van de Gong Puja-ruimte zal hoogstwaarschijnlijk worden gedomineerd door Theta-hersengolven, aangezien de Gong-geluiden visioenen kunnen oproepen en genezing kunnen veroorzaken vanuit onze onderbewuste realiteit. Sommige gevoelige deelnemers kunnen een zeer kleurrijke en avontuurlijke slaap hebben, terwijl iemand die oververmoeid is het grootste deel van de nacht in een diepe droomloze slaap kan vallen. Je lichaam zal uit de ervaring halen wat het nodig heeft, vertrouw op het proces en laat de trillingen hun werk doen.

Altijd al een Gong Puja mee willen maken, meld je dan aan voor ...
19 op 20 juli of 20 op 21 december
Tijd: 21.30 - 07.30 uur
Kosten: 97 euro per persoon
Maximaal 10 plaatsen beschikbaar.
Inschrijven kan via het aanmeldformulier.

­