­

Happynings Soundhealing is door het UWV officieel erkend als scholingsbedrijf voor beroepsopleidingen. Het doel van de samenwerking is om mensen te helpen bij de terugkeer in het arbeidsproces. Wat dit precies inhoud en wat de mogelijkheden zijn, lees je in onderstaande informatie. 

In voorkomende gevallen zal het UWV deelname aan de beroepsopleiding tot Soundhealer, Energetic SoundTouch therapeut of Fonoforese therapeut bevorderen door de opleiding geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Of je hiervoor in aanmerking komt, hangt af van meerdere factoren. Je kunt hiervoor het beste informatie inwinnen bij jouw werkcoach of een arbeidsdeskundige van het UWV in je eigen regio.

Als behandelaar heb je prima kansen om zelf aan de slag te gaan in een eigen praktijk maar alles hangt af van jouw motivatie en inzet. Dit is ook de reden dat we voorafgaand aan je aanmelding en bij goedkeuring door het UWV een persoonlijk gesprek zullen hebben om te kijken of het werk als Soundhealer, Energetic SoundTouch therapeut of Fonoforese therapeut bij je past. Indien we van mening zijn dat je voldoende gemotiveerd bent, zullen we akkoord gaan met jou deelneming als cursist. Eventueel kan er overleg plaatsvinden met deskundigen die jou begeleiden in het arbeidsproces.

Meer algemene informatie kun je tevens vinden op de website van de Rijksoverheid of de website van het UWV.

­