­

Voor iedereen die aangetrokken wordt door de transformerende kracht van klank en trilling, zijn er diverse opleidingen te volgen. 
Klik hier om de Opleidingsbrochure te downloaden.

Happynings Soundhealing biedt de volgende opleidingen (modulair mogelijk)
Opleiding Energetic SoundTouch
Werkt ontspannend, is praktisch en stimuleert lichaam en geest op de verschillende lagen van het lichaam. Het werken met energie door middel van klank, resonantie in de aura, chakra's, op de meridianen en reflex-/acupunctuurpunten zorgt voor een totaal therapeutisch effect op de gehele mens. Er wordt met klankschalen, zowel kristal als de metalen klankschalen en stemvorken gewerkt. Daarnaast word er gewerkt met Soul Retrieval, Body Drum Relax en de Energetic Release Technique. Dit is een therapeutische opleiding, waarin je ook nog je eigen zielenleerlessen mag aankijken.

Opleiding GongMaster
Voor mensen die hun gezondheid en emotioneel welzijn willen verbeteren. Deze opleiding is voor mensen die 1 op 1 sessies of gong-klanktransformaties willen geven voor groepen. Er is geen ervaring nodig, alleen de bereidheid om open te staan ​​voor de krachtige resonantie van de Gong, en jezelf toe te staan ​​je eigen stijl te vinden binnen de aangeboden kennis.

Opleiding Light Optimum Transformations
Wanneer je hoger in trilling en vrij bent van je zielsverwondingen, zul je je lichter en vrijer voelen. Eerst die delen in jezelf aankijken, zodat deze gehoord/gezien worden, op deze manier krijgen ze die erkenning die ze nodig hebben. In liefde en zachtheid zal het getransformeerd worden en kom je dichter bij je ware zelf.

Opleiding Sound & Resonance
Wordt als complete methode uiterst succesvol ingezet voor diepteontspanning evenals voor ondersteuning bij ontwikkelings- consultatie- en helingsprocessen. Het brede toepassingsgebied reikt van geboortevoorbereiding tot aan stervensbegeleiding. In deze opleiding werken we met klankschalen, Gong, oceandrum, tingsha, koshi's en eventuele andere klankinstrumenten. Deze kennis kun je inzetten voor jezelf, in groepen en individueel als klankschaalmassage.

Happynings Soundhealing kiest er bewust voor haar opleidingen klein te houden, dit betekent een maximum van 6 cursisten. Zo krijgt iedere cursist de aandacht die hij/zij verdiend.
Er wordt ondersteuning geboden bij ontwikkelingsprocessen, het aanzetten tot het vrijmaken van belemmeringen en het bewust worden om zo nieuwe inzichten te vergaren.
Tijdens de cursussen van Happynings Soundhealing richten wij ons op het stimuleren van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, zodat de cursist meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie krijgt.
Wij houden de visie en missie van Happynings Soundhealing in acht.

Er is altijd de mogelijkheid om iedere cursus of module van een opleiding die je hebt gevolgd een keer over te doen.

Voorwaarden toelating:
De opleidingen zijn geschikt voor zowel de beginnend therapeut, masseur of healer als de meer ervaren behandelaar. Er is geen vooropleiding vereist. Tevens kan de ervaren therapeut of behandelaar ook voldoende nieuwe kennis opdoen om deze te integreren met zijn/haar huidige aanbod. Onze opleidingen zijn praktisch en holistisch van opzet en direct toepasbaar in de praktijk.

KTNO Geaccrediteerd
Happynings staat geregistreerd bij de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO) en is geaccrediteerd voor de opleidingen Energetic SoundTouch, GongMaster, Light Optimum Transformations en Sound & Resonance
Klik hier voor meer informatie.

CRKBO Geregistreerd
Happynings staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daardoor vrijgesteld van BTW.

­