­

In de huidige maatschappij worden de gestelde eisen en het tempo waarin we leven steeds hoger. Dit leidt tot een toenemende vraag naar ontspanning.
De mooie en rustgevende klanken van klankschalen verplaatsten je aandacht van het denken, naar het luisteren en voelen.
In tegenstelling tot de Tibetaanse monniken, die klankschalen gebruiken voor meditatie en om te offeren, gebruiken wij deze unieke klankinstrumenten voor ontspanning voor zowel in wellnesscentra, klankschaalmassages als privé. Deze klankschalen zijn rijk aan boven-/ondertonen en trillingen, die een ontspannend effect hebben voor de ontvanger.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat wellnesscentra klankschalensessies organiseren om gasten te laten genieten van de effecten die klankschalen teweeg brengen, al of niet aangevuld met andere klankinstrumenten zoals oceandrums, regenstokken, gongs, snorrebot en chanti’s.
Klankschalensessies hebben een weldadig effect op lichaam en geest, bevorderen het lichamelijk welzijn en stimuleren de bewustwording.

De klankschalen worden bespeeld waardoor trillingen ontstaan. Deze trillingen worden overgenomen door het water en de cellen in ons lichaam. Ons lichaam bestaat voor zo'n 80% uit water, dus de werking van de klankschalen heeft een groot bereik. Deze resonantie brengt je in een diepe rust en bezorgt totale ontspanning. Blokkades in je lichaam en stress kunnen verdwijnen.

Je leert om een klankschalensessie uit te voeren die maximaal 30 minuten duurt en je zelf dus kunt gaan variëren om eventueel de tijd in te gaan korten.
Onderdelen praktijkgerichte training:

  • deze training legt de basis om professionele klankschalensessies te kunnen verzorgen
  • kennis op het gebied van verschillende klankschalen en andere klankkinstrumenten
  • het gebruik van klankschalen, de effecten die je hiermee kunt bereiken en technieken voor het bespelen ervan
  • wat te doen, wanneer iemand onwel wordt
  • de eendaagse training voor saunamedewerkers geeft je ideeën, kennis en ervaring om professionele klankschalensessies te verzorgen voor de gasten
  • bij voorkeur word deze training gegeven op locatie, zodat de medewerkers meteen goed kunnen oefenen en eigen worden met de mooie warme klanken in de daarvoor bestemde ruimte voor het geven van klankschalensessies
Locatie, data en tijd is in overleg met het Wellness bedrijf
Kosten: € 179,- per persoon
Minimaal 6 personen

 

Referenties:

Spa Sereen Spa Puur    

­