­

Een verdieping op de eerste module van de Opleiding Energetic SoundTouch therapeut.
In deze tweedaagse gaan we werken met Body Stress Release (BSR), Body Drum Relax (BDR) en de Energetic Release Technique (ERT).

Body Stress Release is een methode waarbij er afwisselend wordt getrommeld op de linker- en rechterkant van het lichaam. Daardoor raak je diep ontspannen en worden de hersenhelften bilateraal gestimuleerd. Door Body Stress Release ontstaat een verruimd bewustzijn. Tevens kom je beter in contact met jouw gevoel en worden de intuïtie en creativiteit geprikkeld.
Het woord release betekent loslaten, bevrijden, vrijlaten en vrijgeven. Daarnaast betekent het ook ontspannen, afstand doen of ontheffen van iets. En dat is precies wat er gebeurt tijdens Body Stress Release.
Alle methoden en technieken kunnen met BSR worden gecombineerd en worden daardoor effectiever. Dat komt omdat zowel de mentale, emotionele als neuronale niveaus van de mens met elkaar worden verbonden en geïntegreerd. Met andere woorden: de geest en het lichaam worden via deze methode op krachtige wijze met elkaar verbonden.

De Energetic Release Technique leert je hoe je verbinding maakt met jezelf, met een ander en met de bron van informatie.
Je wordt bewust van en je leert je te verbinden met de krachtbron in jou.
Met de Energetic Release Technique heb je op het gebied van gezondheid, welzijn en welvaart alles binnen handbereik. Door verbinding te leggen tussen het grote veld van informatie en de lichaamswijsheid ontstaat een opzichzelfstaande, maar tevens als complementair inzetbare, methode die zeer doeltreffend is. Een methode die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Deze unieke methode is alleen bij Happynings Soundhealing te leren en te ondergaan. Een verdieping voor je eigen ontwikkeling en jouw bewustwording.
Aan het eind van deze twee dagen, weet je hoe je de verschillende methodes al kunt integreren met een behandeling met een klankschaal en stemvorken. En kun je direct daarmee aan de slag.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 260,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'EST module 2’. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­