­

In de derde module zal er dieper in gegaan worden hoe de klankschaalmassage toe te passen aan de hand van zowel lichamelijke als psychische klachten. Tevens gaan we verder werken aan de chakra's aan de hand van de vier elementen (aarde, water, vuur en lucht) door middel van de Koshi's.
Tijdens deze twee dagen gaan we alle aangeleerde technieken bespreken, zodat je zelf nieuwe behandelingen kunt samenstellen. Dit aan de hand van de klacht/wens van de cliënt.

Er komen diverse technieken en elementen aan te pas in het werken voor, tijdens en na een klankschaalmassage. De stemvork komt als aanvulling erbij, net als een klankdouche, klankpiramide en hoe je door middel van diverse technieken energie kunt verplaatsen, afvoeren of juist in beweging kunt zetten. Casussen zullen besproken worden en je zult leren hoe je steeds meer kunt integreren in de door jou op maat gemaakte behandeling.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­